Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Damian J Radek S Wozak (1705 niezalogowanych)
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
Jezeli cos jest niemozliwe do zrobienia, wystarczy poslac tam idiote a to "cos" zrobi.
Ciebie nikt nigdzie nie chciał posyłać, nie martw się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Moroklumpen napisał:
optimus reaktywacja napisał:
Jezeli cos jest niemozliwe do zrobienia, wystarczy poslac tam idiote a to "cos" zrobi.
Ciebie nikt nigdzie nie chciał posyłać, nie martw się.

Zabolalo chwalipieto? Dawno tu nie strzelales z pizdy. Wszyscy ci pocisneli i postanowiles przeczekac. Ale ty nie umierasz nigdy! taki prowincjonalny Zombii. Zawsze ma kurwa jakas rade w ktorej mniej lub bardziej dyskretnie wplata afirmacje.
Srednio w co drugim poscie opowiesci o Norskprøve 3 lub podroze po Norge. I chuj..Dalej pustka jak w twoim lbie.
Zaraz sie pompatycznie odniesiesz ale ja to jak zwykle pierdole. twoje gladkie teksty i ciebie pało.

Jezeli kogos razi moj jezyk to serdecznie przepraszam, ale historia pseudo-dyskursu z tym typem jest dosc odlegla a ja zawsze reaguje na niego jak na trąd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Moroklumpen napisał: Ciebie nikt nigdzie nie chciał posyłać, nie martw się.
Zabolało bucu? Optimus, zarówno ja jak i pozostali wiedzą jaki poziom reprezentujesz. Lepiej nie reagować na twoje próby dowartościowania się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Moroklumpen napisał:
Moroklumpen napisał: Ciebie nikt nigdzie nie chciał posyłać, nie martw się.
Zabolało bucu? Optimus, zarówno ja jak i pozostali wiedzą jaki poziom reprezentujesz. Lepiej nie reagować na twoje próby dowartościowania się.

Bucu? tylko na tyle cie stac chwalipieto? A kim sa " ci pozostali" ? Nie powoluj sie na osoby wymyslone.
Moze wypunktujesz te proby dowartosciowania sie?

Jestes slaby, wielkie masz tylko ego magistrzyno ( pewnie z zarzadzania i finansow )z NP3
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Dalas, zapomniałem Ci wcześniej napisać, że na Twoim miejscu rozważyłbym dojechanie przynajmniej do Bodø pociągiem, bo jak kupisz bilet mini-pris to Ci wyjdą grosze a kawał drogi będziesz miał z głowy z komfortowych warunkach. Nie wiem skąd będziesz jechał, bo jeżeli z Polski, to taki bilet możesz już kupić od Gøteborga.
W przypadku gdybyś całą trasę chciał przebyć stopem, to moim zdaniem warto się zastanowić nad jej przebiegiem przez Szwecję (chociaż tam niestety może być większy mróz niż wzdłuż wybrzeża), ewentualnie rozważyć taką trasę na drogę powrotną.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Cześć. Ciekawi mnie, czy realizujesz swój plan.- Daj znać.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok